Jean-Paul
Jean-Paul
Sales
Paul
Paul
Inkoop en logistiek
Ole
Sales en marketing
Leroy
Leroy
Online marketeer
Astrid
Astrid
Finance
Nicole
Nicole
Customer service
Nicky
Nicky
Grafisch ontwerper
Marijn
Marijn
Operator
Henny
Henny
Operator

Uw specialist in etiketten


Duurzame en kwalitatief hoogwaardige etiketten tegen een eerlijke prijs, daar staan we bij Rillprint voor!

Rillprint is een dynamisch en snelgroeiende etikettenspecialist uit Breda. Door een combinatie van interne productie en sterke partnerships kunnen wij iedere klant voorzien in de etiket behoefte. Sinds 2020 is Rillprint onderdeel van de Findyour groep, echter heeft Rillprint haar oorsprong als familiebedrijf. Rillprint, voorheen Rillstab Nederland BV, werd in 1960 opgericht in Breda. De combinatie van ervaring en nieuw elan vanuit de Findyour groep geeft het perfecte recept om samen met onze klanten te groeien.

Wij bij Rillprint geloven in vooruitstrevend ondernemerschap. Door voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen, structureel te willen verbeteren en door ons flexibel op te stellen tegenover nieuwe trends en ontwikkelingen zijn wij een passende partner voor diverse branches.

Naast onze passie voor etiketten staat duurzaamheid centraal binnen onze organisatie. Samen met onze klanten proberen wij de milieu-impact van verpakkingen te verminderen. Ook helpen we onze klanten om het etikettengebruik te verduurzamen. Ook voeren we als enige etiketten specialist in Nederland speciale duurzaamheidskeurmerken. Lees hierover meer onder het kopje duurzaamheid.

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.