Ga naar de hoofdinhoud

Sticker dispenser

Gebruik je vaak stickers zoals sluitstickers of cadeaustickers? Dan is een dispenser de uitvinding voor jou! Met een dispenser haal je gemakkelijk de etiketten één voor één van de rol af. Het is snel, werkt handig en een zeer goedkope oplossing. Met een dispenser hoef je niet meer te zoeken naar het juiste etiket en haal je stickers gemakkelijk van de rol af. Je werk wordt daarmee een stuk makkelijker.

Onze dispensers

Binnen het assortiment van Rillprint zijn verschillende stickers op rol die gebruikt kunnen worden voor onze dispensers. De dispensers en stickers op rol zijn zo ontworpen, dat ze goed bij elkaar passen en elkaar ondersteunen. Ons assortiment stickers op rol voor de dispensers bestaat onder andere uit:
  • Sluitstickers
  • Cadeaustickers
  • Horeca stickers
  • Datum stickers
  • Thank you stickers


Duurzame labels

Rillprint staat voor duurzaamheid en kwalitatief goede verzendlabels. Als je kiest voor stickerrollen en dispensers van Rillprint help je mee de milieu-impact van etiketten en verpakkingen te verminderen. Door onze interne productie en sterke partnerships kunnen wij je altijd voorzien van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Dispensers bestellen?

Wil je meer weten over onze dispensers of een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.
Lees meer >>
Resultaten per pagina
  1 2

Private label

Private label

Labels op maat

Naast ons assortiment standaard etiketten, kunnen we ook al jouw labels op maat produceren. Met diverse druktechnieken en een breed scala aan kwaliteiten en uitvoeringen kunnen wij voor nagenoeg iedere situatie het juiste label produceren. Zie hieronder de mogelijkheden.

Meer weten