Ga naar de hoofdinhoud

Horeca stickers

Bent u op zoek naar horeca stickers zoals de datum stickers van Labellord? Dan bent u bij Rillprint aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse etiketten van het merk Labellord. Deze etiketten zijn onmisbaar in uw HACCP plan.

Ons aanbod

In ons assortiment vindt u datum en allergenen stickers. Hiernaast hebben we diverse labels voor producten in uw vriezer of koel-magazijn. Om alle rollen overzichtelijk te bewaren hebben we ook houders voor de stickers in ons assortiment.

Datum stickers

Met de datumstickers van Labellord houdt u eenvoudig de houdbaarheid van producten bij. De datum stickers zijn ingesteld op een houdbaarheid van 48 uur. Wanneer u een product opent op zaterdag gebruikt u de zaterdag datum sticker en ziet u eenvoudig dat het product op maandag weg moet.

Allergenen stickers

Naast de datum stickers hebben wij ook allergenen stickers van Labellord in ons assortiment. Deze zijn onmisbaar in organisaties die met voedsel werken, zoals de horeca. Met de allergenen stickers geeft u eenvoudig of een product melkvrij of glutenvrij is.

Voordelen van de Labellord etiketten

Een groot voordeel van de horeca stickers van Labellord is dat deze geen lijmresten achterlaten. In ons assortiment vindt u zowel flush als aqualabel. De aqualabel stickers laten los wanneer ze in contact komen met water. De flush stickers lossen volledig op. Zo houdt u overzicht en hygiëne in elke keuken.

Datum of andere horeca stickers bestellen?

Wilt u een rol datum stickers of een van onze andere horeca stickers bestellen? Rillprint is uw etikettenspecialist. Neem contact met ons op voor uw vragen of bestelling. We helpen u graag.
Lees meer >>
Resultaten per pagina
  1 2

Private label

Private label

Labels op maat

Naast ons assortiment standaard etiketten, kunnen we ook al uw labels op maat produceren. Met diverse druktechnieken en een breed scala een kwaliteiten en uitvoeringen kunnen wij voor nagenoeg iedere situatie het juiste label produceren. Geïnteresseerd?

Meer weten