Ga naar de hoofdinhoud

Sluitzegels

Een sluitzegel is de perfecte afsluiting van elke envelop of pakket. De stickers zijn functioneel en zijn bedrukt met een leuke boodschap. Wilt u sluitzegels bestellen? Neem dan contact met ons op, we staan klaar om u te helpen.

Onze sluitstickers

De sluitzegels kunnen worden gebruikt om een envelop of andere verpakking te sluiten. In ons assortiment hebben we een aantal vaste bedrukkingen:
  • Packed with love in zwart en witte tekst
  • Thank You in zwart en witte tekst
  • Support your love
  • Packed with…
  • Close / Open

Naast de sluitstickers hebben we ook diverse cadeaustickers met leuke teksten in ons assortiment.

Duurzame sluitzegels

Rillprint vindt het belangrijk om duurzame producten te leveren. Onze werkwijze is gebaseerd op maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen en volgt daarom 6 duurzaamheidskenmerken. Het gebruik van duurzaamheidskenmerken voor etiketten is uniek in Nederland. We willen de milieu-impact van verpakkingen en etiketten verminderen. Als u sluitzegels bestelt bij Rillprint kiest u voor een duurzame oplossing.

Sluitzegels bestellen?

Wilt u een rol sluitzegels bestellen? Rillprint is uw specialist voor stickers en labels. Neem contact met ons op voor uw vragen of bestelling. We helpen u graag.
Lees meer >>
Resultaten per pagina

Private label

Private label

Labels op maat

Naast ons assortiment standaard etiketten, kunnen we ook al uw labels op maat produceren. Met diverse druktechnieken en een breed scala een kwaliteiten en uitvoeringen kunnen wij voor nagenoeg iedere situatie het juiste label produceren. Geïnteresseerd?

Meer weten